Terapia Reiki

Terapie Reiki

Terapia Reiki are beneficii și aplicații multiple, de la suținerea corpului fizic până la atingerea stării de echilibru psiho–emoțional și spiritual.

 Reiki  stimulează sistemul imunitar, susține regenerarea corpului si capacitatea organismului de a elimina toxinele, mărește vitalitatea și rezistența fizică. Terapia Reiki stimulează funcțiile organismului și accelerează procesele de refacere a organismului, dar nu este o metodă de vindecare rapidă a bolilor. Reiki nu produce o minune prin care boala dispare, dar ajută sistemul imunitar și susține organismul să facă față mai ușor virozelor, infecțiilor și alergiilor.

Attractive young woman having reiki treatment in health spa

Reiki acționează asupra cauzei problemelor de sănătate, eliberând apoi corpul fizic de simptome în mod natural, ajută la eliminarea oboselii și la revigorarea organismului, echilibrează sistemul hormonal.

Această terapie ajută la depășirea situațiilor psihice dificile, reduce stările de stres și îngrijorările exagerate.

Reiki stimulează creativitatea prin echilibrarea celor două emisfere cerebrale,  dezvoltă abilitățile de comunicare și îmbunătățește relațiile interumane.  Fiind energia Iubirii și Armoniei, dezvoltă personalitatea, încurajează și susține autocunoașterea, autodezvoltarea și evoluția spirituală, aducând starea de echilibru și fericire în viața oamenilor.

Preț:

Terapia Reiki

100 lei/ședință (1 oră)