Medicină energetică

Medicina energetică reprezintă un concept care cuprinde o gamă largă de metode care susțin sănătatea, vindecarea și starea de bine. Aceste terapii pot contribui la reducerea stresului și anxietății, la îmbunătățirea calității somnului prin relaxarea corpului și a minții, reducerea durerii  prin eliberarea tensiunii și îmbunătățirea circulației sanguine, îmbunătățirea stării de sănătate generale, prin susținerea sistemului imunitar, echilibrarea energiei vitale și a emoțiilor.

2d illustration Human Male Muscle Body

La Armonia Healing Center puteți experimenta terapia prin biorezonanță (biofeedback), terapia Reiki sau terapia Access Bars.

1. Biorezonanța

biorezonanta

Tehnica biofeedback (biorezonanță) este o metodă terapeutică non-invazivă, bazată pe o tehnologie care detectează și corectează oscilațiile ultrafine electromagnetice produse de fiecare moleculă, celulă, organ, glandă sau sistem al organismului. Astfel pot fi identificați factorii stresori pentru organism, poate fi evaluată starea generală de sănătate și se pot efectua terapii personalizate pentru dezechilibrele identificate. Terapia prin biorezonantă crește vitalitatea celulară și nivelul de energie, îmbunătățește starea de spirit, reechilibrează energetic, crește imunitatea, ajută organismul să devină mai rezistent la infecții oportuniste, reprezintă un tratament  adjuvant eficient  în cazul multor afecțiuni.

2. Terapia Reiki

terapia reiki

Terapia Reiki are beneficii și aplicații multiple, de la suținerea corpului fizic până la atingerea stării de echilibru psiho–emoțional și spiritual.

 Reiki  stimulează sistemul imunitar, susține regenerarea corpului si capacitatea organismului de a elimina toxinele, mărește vitalitatea și rezistența fizică. Terapia Reiki stimulează funcțiile organismului și accelerează procesele de refacere a organismului, dar nu este o metodă de vindecare rapidă a bolilor. Reiki nu produce o minune prin care boala dispare, dar ajută sistemul imunitar și susține organismul să facă față mai ușor virozelor, infecțiilor și alergiilor.

3. Terapia Access Bars - o terapie pentru minte, corp, suflet

3. Terapia Access Bars - o terapie pentru minte, corp, suflet

Access Bars este o terapie energetică ce stimulează 32 de bars (bare de energie) localizate în zona capului unde sunt stocate toate gândurile, ideile, convingerile, considerațiile, emoțiile și atitudinile acumulate de-a lungul vieții. Activând aceste bare printr-o atingere ușoară, începe să se elibereze această energie și se șterg toate convingerile limitative din toate aspectele vieții.  Printr-o ședință de Access Bars se poate obține liniște și relaxare, mai multă bucurie și ușurință, o stare de conștiență mult mai mare în toate ariile vieții, vindecare și o stare de sănătate mai bună, mai multă energie, eliminarea judecăților și a criticismului. Mintea se liniștește și apar posibilități noi, viața începe să se schimbe în toate aspectele vieții, se produc schimbări profunde, se eliberează blocaje mentale, se obține claritate și bucurie.